Hautauspalvelu

Hoidamme läheisenne kuten hoidamme omamme

Hautauspalvelut

Tarjoamme hautausjärjestelyihin liittyvät palvelut ja tuotteet kokonaisvaltaisesti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Palveluistamme muodostuu näköisenne kokonaisuus, jossa huomioidaan kaikki hautajaisiin liittyvät asiat aina alkujärjestelyistä muistotilaisuuden järjestämiseen ja hautakivitöihin.

  Siunausajan ja -paikan varaaminen
  Virastoasioinnit
  Arkut, uurnat ja vaatetus
  Vainajan huoltaminen
  Hautauskuljetukset
  Muistotilaisuuden järjestäminen tarjoiluineen
  Kutsukortit ja siunausohjelma
  Valokuvaus
  Lehti-ilmoitus
  Haudan havutus
  Hautalyhdyt ja -kynttilät
  Hautamuistomerkit (kivet ja ristit)
  Perunkirjoitus

Palvelupolku

Arkut

Arvostamme suomalaista työtä ja perinteisiä käsityötaitoja. Valikoimassamme on niin puisia kuin verhoiltuja arkkuja, jotka ovat tehty suomalaisista materiaaleista ja pitkällä kokemuksella.
 

Tutustu edustamaamme arkkumallistoon SHT-Tukun sivuilta.

SHT-Tukku

Uurnat

Monipuolinen ja laadukas uurnavalikoimamme koostuu useista eri vaihtoehdoista, jotka valmistuvat Punkalaitumella. Valikoimissamme on vaihtelevasti myös pienempien käsityöläisten uurnia saatavilla. Pyrimme löytämään toiveesi mukaisen uurnan laajasta valikoimastamme.

Tutustu uurniin kumppanimme SHT-Tukun sivuilta.

SHT-Tukku

Peruspaketit

Arkku- ja uurnamallistossamme on useita vaihtoehtoja joissa on erilaisia kangasvaihtoehtoja sekä puulajeja. Toimistossamme pääsette tutustumaan niihin tarkemmin ja tarjoamme apua arkun valitsemisessa.

Tutustu peruspaketti esimerkkiin alta.

Lue Lisää

Palvelupaketit

Kauttamme saat valmiita teemakohtaisia hautauspalvelu kokonaisuuksia, jotka sisältävät valmiiksi mietittyjä tuotteita, koristeita ja ruokamenun. Mukana myös kausituoteet joiden etuina ovat ajankohtaiset koristeet ja tarjoiltavat.

Tutustu palvelupaketti esimerkkiin alta.

Lue Lisää

Kukat

Kukka-asetelmat ja koristeet kuuluvat hautajaisiin sekä siunaustilaisuuteen, jotka ammattitaitoinen kumppanimme toteuttaa toiveidenne mukaisesti. Saat kukkakoristeet muistopöydälle kausiluonteisesti teemaan sopivilla kukilla.
 
 

Tutustu kukka-asetelmiin kumppanimme Kukkakeskuksen sivuilta.

Kukkakeskus

Hautakivet

Hautakivi merkitsee läheisen ihmisen viimeisen leposijan. Se on perheen, sukulaisten ja ystävien yhteinen muistelu- ja hiljentymispaikka, joka kunnioittaa edesmenneen muistoa sekä kertoo hänen persoonastaan ja elämäntyöstään. Kivilähteen mallistosta voimme suunnitella läheisellenne hautamuistomerkin. Olemassa oleviin hautakiviin saatte kauttamme kaiverrukset ja entisöinnit.

Tutustu hautakivimallistoihin kumppanimme Kivilähteen sivuilta.

Kivilähde