Kokemukset

Asiakaskokemukset ja palautteet auttavat kehittämään palveluamme aidosti todennettujen asiakaskokemusten perusteella.

”Kiitos Teille. Kaikki meni oikein hyvin ja kustannukset olivat kohtuulliset ja hautausjärjestelyihin olimme todella tyytyväisiä, suuri kiitos erittäin ystävälliselle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle. Erityiskiitos sinulle Heli kaikista järjestelyistä.”

”Lämmin kiitos äidin hautausjärjestelyistä.”

”Lämmin kiitos Hautauspalvelulle asiallisesta, empaattisesta ja joustavasta palvelusta isämme hautausjärjestelyissä. Kaiken surun keskellä jäi hyvä mieli teidän ystävällisestä toiminnasta.”

”Lämmin kiitos hyvästä palvelusta Hautauspalvelulle.”

”Yritys on järjestänyt kahden lähiomaiseni hautajaiset erinomaisesti. Mitään unohduksia tai virheitä ei ole ollut. Pitopalvelun tarjoomukset saivat erityiskiitosta hautajaisvierailta. Sain joka kerta asioidessani aidosti lämmintä ja surussa lohduttavaa palvelua, joten oli miellyttävä asioida. Sureva ja väsynyt asiakas pystyi todella luottamaan, että asiat hoituvat, mikä vähensi omaa taakkaa.”

”Täydellinen palvelu.”

”Sovitut asiat piti.”

”Lämminhenkistä henkilökuntaa, hienotunteisesti ja asiantuntevasti, myös sovitut asiat toteutui niin kuin pitikin, joten kiitän kauniisti sukuni ja itseni puolesta, myös suosittelen muillekkin.”

”Lämmin, asiallinen ja ammattitaitoinen suhtautuminen surevaan asiakkaaseen.”

”Luotettava yritys.”

”Hienotunteinen kokonaispalvelu. Catering ja arkku, kukat yms. toisiaan lähellä ja samassa yhteydessä. Oli helppo sopia asiat. Myös arkunkantajat toimiston puolesta, mikä oli hienoa. Kukkalaitteet olivat sopimuksen mukaisia ja ateriointi samoin. On vain hyvä ja myöteistä sanottavaa kokonaispalvelusta. Jäi itselle hyvä mieli, että saattoi tehdä äidille laadukkaan viimeisen palvelukset.”

”Erinomainen tavoitettavuus.”

”Eipä äidin ja isän hautajaisia olisi helpommin ja asiantuntevammin järjestää. Huippu palvelu. Hienot työntekijät.”

”Asiantunteva, ystävällinen ja empaattinen henkilökunta :)”

”Aitous ja viimeisen päälle palvelualttius!”

”Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun kokonaisuutena. Kaikki toimi loistavasti. Koimme tulleemme kohdatuksi aidosti ja empaattisesti kaikissa vaiheissa. Erityiskiitos Juhalle, varsinkin hautajaispäivänä. Suurkiitos kaikesta.”