Yritys

Kajaanin Hautauspalvelu Härkönen& Keränen tarjoaa hautauspalveluita Kainuun alueella ja tarvittaessa myös valtakunnallisesti.

Hautaustoimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Kajaanin ja Ristijärven keskustoissa. Kajaanin hautaustoimistomme aloitti toimintansa yli 50 vuotta sitten nimellä Kainuun Hautaustoimisto Alajärvi Ky. Omistajavaihdoksen myötä nimeksi muutettiin Kajaanin Hautauspalvelu Härkönen. Kajaanin toimipiste palvelee edelleen samassa osoitteessa, jossa toiminta vuosikymmeniä sitten aloitettiin. Yrittäjinä Kajaanin hautaustoimistolla ovat toimineet vuodesta 2005 alkaen Tuomo Härkönen ja Heli Lehtinen. Vuonna 2009 laajensimme hautaustoimistopalvelut ensi kertaa Ristijärvelle ja kesällä 2014 Hyrynsalmelle. Suomen Hautaustoimistojen liittopäivillä saimme palkinnon ja kunniakirjan hautausalan vuoden markkinointiteosta 2017.

1.8.2019 avasimme uudet toimitilat osoitteessa Kirkkokatu 22.


Henkilökunta

Henkilökuntaamme kuuluu Heli Lehtinen sekä Elina ja Juha Keränen. Lisäksi yrityksessä työskentelee pitopalvelun puolella emäntiä ja kuljetuspuolella hautaustoimistotyöntekijöitä.

Kajaanin Yrittäjänaiset ry palkitsi Heli Lehtisen Kajaanin Vuoden Yrittäjänainen 2014 -tunnustuksella.

Heli Lehtinen on tarmokas ja osallistuva yrittäjänainen, joka toimii aktiivisesti useissa eri yhdistyksissä. Hän on rohkeasti laajentanut yritystoimintaansa ja osoittanut yhteiskuntavastuuta aikaansa seuraavana hyväntekijänä, Yrittäjänaiset perustelevat tiedotteessaan.

Toimintaperiaatteet

Hautauksen järjestäminen on monelle asiakkaallemme uusi ja ainutkertainen asia, johon tarvitaan erityistä tukea ja opastusta. Me haluamme auttaa ja tukea asiakasta hoitamaan tarvittavat järjestelyt joustavasti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme käy hautausjärjestelyjen vaiheet ja yksityiskohdat asiakkaan kanssa läpi tarkasti ja kiirehtimättä, asiakasta kuunnellen. Toimintaperiaatteemme on tarjota kaikki hautausalan palvelut parhaalla ammattitaidolla. Asiakkaan tarpeet ja tunteet huomioimme kaikessa toiminnassa.

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@kajaaninhautauspalvelu.fi

Heli Lehtinen

Puh. 050 3366 703

Elina Keränen

Puh. 050 597 1588

Juha Keränen

Puh. 050 068 6416

Noudatamme toiminnassamme Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n hyviä kauppatapa-, hautausalan eurooppalaisia eettisiä ohjeita sekä hautausalan yleistä eurooppalaista standardia.
(Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017)

www.hautaustoimistojenliitto.fi

Ota yhteyttä

Meidät löydät

Kirkkokatu 22
87100 Kajaani
P: (08) 629 792

Avoinna
ma – pe klo 9.00 – 17.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Sähköposti: info@kajaaninhautauspalvelu.fi

Urheilutie 34
88400 Ristijärvi
P: (08) 681 432

Avoinna
ma, ke klo 9.00 – 11.30
Muina aikoina sopimuksen mukaan