Yritys

Kajaanin Hautauspalvelu Härkönen tarjoaa hautauspalveluita Kainuun alueella ja myös valtakunnallisesti.

Hautaustoimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Kajaanin ja Ristijärven keskustoissa. Kajaanin hautaustoimistomme aloitti toimintansa yli 40 vuotta sitten nimellä Kainuun Hautaustoimisto Alajärvi Ky. Omistajavaihdoksen myötä nimeksi muutettiin Kajaanin Hautauspalvelu Härkönen. Kajaanin toimipiste palvelee edelleen samassa osoitteessa, jossa toiminta vuosikymmeniä sitten aloitettiin. Yrittäjinä Kajaanin hautaustoimistolla ovat toimineet vuodesta 2005 alkaen Tuomo Härkönen ja Heli Lehtinen. Vuonna 2009 laajensimme hautaustoimistopalvelut ensi kertaa Ristijärvelle ja kesällä 2014 Hyrynsalmelle. Suomen Hautaustoimistojen liittopäivillä saimme palkinnon ja kunniakirjan hautausalan vuoden markkinointiteosta 2017.


Henkilökunta

Henkilökuntaamme kuuluu yrittäjäpariskunta Tuomo Härkönen ja Heli Lehtinen, molemmat kotoisin Kainuusta. Lisäksi yrityksessä työskentelee pitopalvelun puolella emäntiä ja kuljetuspuolella hautaustoimistotyöntekijöitä.

Kajaanin Yrittäjänaiset ry palkitsi Heli Lehtisen Kajaanin Vuoden Yrittäjänainen 2014 -tunnustuksella.

Heli Lehtinen on tarmokas ja osallistuva yrittäjänainen, joka toimii aktiivisesti useissa eri yhdistyksissä. Hän on rohkeasti laajentanut yritystoimintaansa ja osoittanut yhteiskuntavastuuta aikaansa seuraavana hyväntekijänä, Yrittäjänaiset perustelevat tiedotteessaan.

Toimintaperiaatteet

Hautauksen järjestäminen on monelle asiakkaallemme uusi ja ainutkertainen asia, johon tarvitaan erityistä tukea ja opastusta. Me haluamme auttaa ja tukea asiakasta hoitamaan tarvittavat järjestelyt joustavasti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme käy hautausjärjestelyjen vaiheet ja yksityiskohdat asiakkaan kanssa läpi tarkasti ja kiirehtimättä, asiakasta kuunnellen. Toimintaperiaatteemme on tarjota kaikki hautausalan palvelut parhaalla ammattitaidolla. Asiakkaan tarpeet ja tunteet huomioimme kaikessa toiminnassa.

Ota yhteyttä

Tuomo Härkönen
p. 040 5822 700

Heli Lehtinen
p. 050 336 6703

Noudatamme toiminnassamme Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n hyviä kauppatapa-, hautausalan eurooppalaisia eettisiä ohjeita sekä hautausalan yleistä eurooppalaista standardia.
(Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017)

www.hautaustoimistojenliitto.fi

Ota yhteyttä

Meidät löydät

Pohjolankatu 27
87100 Kajaani
P: (08) 629 792

Avoinna
ma – pe klo 9.00 – 17.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Urheilutie 34
88400 Ristijärvi
P: (08) 681 432

Avoinna
ma, ke klo 9.00 – 11.30
Muina aikoina sopimuksen mukaan